гр. Ямбол ул. "Цар Иван Александър" № 12, e-mail: mgatradev@abv.bg

Съобщение

Уважаеми четвъртокласници,

Уважаеми родители,

 

На сайта на РУО – Ямбол е публикувано писмо на Началника на РУО – Ямбол до директорите на училищата от област Ямбол, в което има важна за вас информация, относно приема на ученици в V клас на ПМГ „Атанас Радев“ за учебната 2020/2021 година. Част от тази информация се отнася до подаването на заявление за участие в математическото състезание „Математика за всеки“ и декларация за информирано съгласие. Възможностите са две – по електронен път на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на място в ПМГ „Атанас Радев“.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки и ограничения ресурс от служители, които са на разположение в гимназията, препоръчвам подаването на заявлението и декларацията да става чрез електронния адрес. Документите могат да бъдат изтеглени от следния линк: https://www.ruobg.com/news/read/id/1323 или от този сайт.

За желаещите да подадат заявление в канцеларията на гимназията определям следното работно време: всеки делничен ден до 24.06.2020 г. от 8.00 ч. до 10.00 ч. Влизането в двора е през вратата на ул. „Цар Иван Александър“ (между спортния комплекс и старата сграда).

 

ЕВГЕНИЙ ИВАНОВ,

Директор на ПМГ „Атанас Радев“