ОЩЕ ЗА ПЪТУВАНЕТО ДО СТРАСБУРГ!!!

В началото беше отборът.

Кристиан Деянов (12А)

Йоанна Кръстева (11А)

Бианка Деянова (11А)

Живомир Жеков (11А)

Цветелина Петрова (10А)

Ръководител: Диан Брънков (47А)

 

Отидоха на регионална „Евроскола”, представиха се чудесно и спечелиха субсидия на Европейския парламент (при това не само за себе си, а за общо 24 ученици и 2 ръководители). Поради това броят на хората на снимките рязко нарасна.

Минаха през Белград, Любляна (на снимката горе), Инсбрук и стигнаха до Страсбург.

 

А как се представиха там? Отворете официалния сайт на „Евроскола” от 11 април и ще разберете.

 

 

Повече...
І място и купа - Биологията -интересна и достъпна

І място и купа спечелиха Димитрия и Кристиан от Х Г клас на престижния V конкурс на РУО  София-град „Биологията -интересна и достъпна“, проведен на 12 май 2019 г. Техен учител и ръководител е г-жа Паликова.

Поздравленя за успеха!

Повече...
Трето място завоюва отборът на ПМГ „Атанас Радев“ на Областното състезание по първа долекарска помощ – гр. Ямбол

Трето място завоюва отборът на ПМГ „Атанас Радев“ на Областното състезание по първа долекарска помощ – гр. Ямбол. Поздравления за участниците в отбора – Йоана, Георги, Ирен и Нико от VІ клас.

Повече...
Ученици от ПМГ „Атанас Радев“ посетиха Страсбург, където участваха в програмата на Европейския парламент EUROSCOLA

Възможността да се включат в програмата учениците от ПМГ „Атанас Радев“  получиха след като бяха класирани в регионалното състезание „EUROSCOLA“ за средни училища, проведено в България.

Програмата  на Европейския парламент EUROSCOLA  е уникално събитие, което дава възможност на участниците да научат повече за европейската интеграция, като сами се превърнат в част от нея.

Повече...
Десислава Стоянова Пехливанова – ученичка от 11б клас в ПМГ „Атанас Радев“, участва в Младежки форум на Комисията по наркотични вещества в град Виена, Австрия

В периода 12.03.2019г.-14.03.2019г. в град Виена, Австрия се проведе Младежки форум на Комисията по наркотични вещества. Мащабното международно събитие бе организирано от Службата на ООН по наркотиците и престъпността.  В него имаше делегати от 34 страни, от които САЩ, Китай и Русия. Представителите на България бяха двама, от които единият е Десислава Стоянова Пехливанова – ученичка от 11б клас в ПМГ „Атанас Радев“ и доброволец в Общински младежки доброволчески клуб към Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно информационен център за борба с наркоманиите към община Ямбол. Участието на Десислава бе финансирано от ПМГ „Атанас Радев“, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център за борба с наркоманиите към община Ямбол. Младежкият форум е събитие, което се провежда всяка година и в него участват младежи лидери в областта на превенцията на употребата на наркотични вещества и промотиране на здравословен начин на живот. Той дава възможност за създаване на контакти между участниците, както и за обмяна на опит от различни региони на света. Целта му е младежите да обменят своите идеи и гледни точки, и да предадат своето послание на световните лидери в глобално равнище.

Поздравления за Десислава и пожелания за здраве и успехи!

Повече...
Никола Стоянов Стоянов от VІ Б клас е на І място в турнир по шахмат

Никола участва в ІV детски турнир СВОБОДА, град Раднево на 16.03.2019 г. Турнирът се организира от ШК „Марица -изток“ Раднево.

Ученикът се състезава в Турнир „А“, възрастова група „Момчета до 14 години“ и за своята възраст е първи в групата.

Поздравления и пожелание за нови успехи!

Повече...
Нови победи в Младежкия ораторски форум

На 15 март 2019 година се проведе Вторият младежки ораторски форум , организиран от Областна управа-Ямбол и Народно читалище „Зора” . Както и през миналата година, представителите на ПМГ „Атанас Радев” спечелиха две  първи места . Победител в категория 10 клас стана Виктория Ангелова (10А) , а в 11 клас – Трифон Николов (11Г) . Наградата на публиката пък взе Александра Иванова (10Г) . Всички тези успехи се превърнаха в чудесен подарък за рожденика и ръководител на отбора – г-н Диан Брънков.

Повече...
Победители в международен конкурс за четци на руски език

Победители в международен конкурс за четци на руски език – Ани Енчева и Ивет Иванова с учител Мирослава Иванова. 

Повече...
Отново успешно представяне за ученици от ПМГ „Атанас Радев“

На пролетната конференция на СМБ – Ученически институт по математика и информатика 2-5 април 2018 г. ученичките Катерина Павлова и Мирослава Грозева успешно представиха 3D модели на еукариотна клетка. 

Повече...